Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περιβάλλον

Στο ΚΑΣ εκ νέου τα κτήρια "μαμούθ" στη σκιά της Ακρόπολης

Κοινή απόφαση από τα υπουργεία Πολιτισμού και Περιβάλλοντος - Επανεξέταση των όρων δόμησης πέριξ του ιερού βράχου - Μελετάται το πάγωμα οικοδομικών αδειών και εργασιών

Τροπολογία του ΥΠΕΝ για τα έσοδα του «Πράσινου Ταμείου»

Τα έσοδα του «Πράσινου Ταμείου» υπολογίζονται για το 2019 σε 18 εκατ. ευρώ και «στόχος της προτεινόμενης ρύθμισης είναι η απελευθέρωση τμήματός τους και η διοχέτευσή τους στη στήριξη και προώθηση περιβαλλοντικών δράσεων»

Εννέα "παράθυρα" για την αναβίωση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας

Aρχιτεκτονικός διαγωνισμός από την "Ανάπλαση Αθήνας" - Ν. Μπελαβίλας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Ο διαγωνισμός σηματοδοτεί την επιστροφή στις μεγάλες αναπλάσεις της πόλης

Παράσιτο-φονιάς εξαφανίζει εξαφανίζει τους πληθυσμούς πίννας του Αιγαίου

Το καμπανάκι του κινδύνου στην Ελλάδα χτύπησε πέρσι το καλοκαίρι. Ύστερα από απανωτές αναφορές για νεκρές πίννες σε σημεία του Αιγαίου, οι επιστήμονες ερευνητικής ομάδας από τα πανεπιστήμια Μυτιλήνης και Θεσσαλίας μαζί με το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), διεξήγαγαν αυτοψίες όπου διαπίστωσαν μαζική θνησιμότητα του είδους σε ποσοστό άνω του 93% κατά μέσο όρο.

Κλιματικό "χάος" ενδέχεται να προκαλέσει το λιώσιμο των καλυμμάτων πάγου της Ανταρκτικής και της Γροιλανδίας

Το λιώσιμο των καλυμμάτων πάγου της Γροιλανδίας και της Ανταρκτικής εκτός του ότι θα αυξήσει το επίπεδο των ωκεανών ενδέχεται επίσης να προκαλέσει τις επόμενες δεκαετίες περισσότερα ακραία φαινόμενα και να αποσταθεροποιήσει το κλίμα σε κάποιες περιοχές, προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Ραδιόφωνο