Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περιβάλλον

Καλή η κατάστασή τους, αλλά μένουν πολλά να γίνουν

Σ. Φάμελλος: "Το σημαντικότερο είναι να ξεκινήσει η εκπόνηση των ειδικών περιβαλλοντικών μελετών για όλες τις περιοχές του οικολογικού Δικτύου Νatura, οι οποίες αντιστοιχούν σε ένα πρόγραμμα περίπου 17 εκατ. ευρώ, που θα καταλήξουν σε Π.Δ. για όλες τις περιοχές της Ελλάδας"

Η ρύπανση της ατμόσφαιρας φέρνει διαταραχές στον ύπνο

Σύμφωνα με την έρευνα όσοι είχαν εκτεθεί σε μεγαλύτερα επίπεδα οξειδίων του αζώτου κατά την τελευταία πενταετία, είχαν αυξημένη πιθανότητα κατά 57% να μη κάνουν καλό και επαρκή ύπνο. Η αντίστοιχη πιθανότητα ήταν αυξημένη κατά περίπου 50% για όσους είχαν εκτεθεί στα μεγαλύτερα επίπεδα σωματιδίων ΡΜ2,5

Την Πέμπτη η υπογραφή συμβάσεων για έρευνες υδρογονανθράκων στη δυτική Ελλάδα

Τις συμβάσεις θα υπογράψουν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Γρηγόρης Στεργιούλης και ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της Energean Oil & Gas

Σ. Φάμελλος: "Ψεύτης όποιος ισχυρίζεται ότι δεν χρειαζόταν πράξη χαρακτηρισμού στα έργα του Ελληνικού"

Σε συνέντευξή του χθες στον ρ/σ Flash 96, ερωτηθείς για την εξέλιξη των σχεδίων στην πρώην έκταση του αεροδρομίου, σημείωσε πως "όποιος ισχυρίζεται δημόσια ότι για την περιοχή του Ελληνικού δεν θα υπήρχε πράξη χαρακτηρισμού του δασάρχη πολύ απλά είναι ψεύτης και κοροϊδεύει και την επιχειρηματικότητα, και την κοινωνία.

Αντίθετος ο Π. Σκουρλέτης με την πρόταση για την Ακαδημία Πλάτωνος

Όπως είπε στον ρ/σ Στο Κόκκινο χθες, «Όταν είχε έρθει η εισήγηση από το ΚΑΣ, η απόφαση που εγώ είχα προτείνει για έκδοση νέου Προεδρικού Διατάγματος προέβλεπε οριζόντιο ύψος 15 μ. και προς την πλευρά των αρχαίων, και από την πλευρά της Λεωφόρου Κηφισού".

Γ. Σταθάκης: Ψηλά στην ατζέντα μας τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας

“Ετοιμάζουμε βελτιώσεις στις χρεώσεις του ρεύματος, ώστε να μην ‘πονέσει’ η τυχόν αύξηση της κατανάλωσης”

Γ. Σταθάκης στην «Α»: Ψηλά στην ατζέντα μας τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας

Ο Γιώργος Σταθάκης αποκαλύπτει στην «Α» τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την ενέργεια και παρουσιάζει τις κρίσιμες εξελίξεις για το Κτηματολόγιο και τον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό

Σ. Φάμελλος: Στις δράσεις για την κλιματική αλλαγή οφείλουμε να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις

"Η χώρα μας έχει ήδη κάνει σημαντικά βήματα για την ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή". Ήδη από το 2016 έχουμε θεσμοθετήσει την Εθνική Στρατηγική για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή

Σ. Φάμελλος: Οι δασικοί χάρτες είναι το πρώτο λιθαράκι στη δομή του αναπτυξιακού σχεδιασμού (Video)

Οι δασικοί χάρτες είναι το πρώτο λιθαράκι στην δομή του αναπτυξιακού σχεδιασμού εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, στην ΕΡΤ.

Η κρίση επιβάρυνε (και) την ατμόσφαιρα

Τριετής ερευνα του ΑΠΘ - Εκτίναξη στις συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων, κυρίως τους χειμερινούς μήνες, με υπέρβαση συχνά των ορίων ασφαλείας λόγω καταφυγής των Θεσσαλονικέων στην καύση.

59 εκατ. για τρία έργα διαχείρισης αποβλήτων στην Κρήτη

Πρόκειται για την κατασκευή Μονάδας Κομποστοποίησης στον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων, Μονάδας Μηχανικής Διαλογής Απορριμμάτων και Κομποστοποίησης στον ΧΥΤΑ του Δήμου Χερσονήσου και Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων και Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) Αμαρίου.

Επιστημονικοί φορείς και περιβαλλοντικές οργανώσεις: Γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό και όχι στο Γουδή

Ως εκ τούτου, στην εφαρμογή του οφείλουν να επικεντρωθούν ο Δήμος Αθηναίων, η Περιφέρεια Αττικής και το ΥΠΕΝ. Ο Σύλλογος Ελλήνων Πολεοδόμων (ΣΕΠΟΧ), ο Τομέας Πολεοδομίας και Χωροταξίας του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού...

Περιβαλλοντικές οργανώσεις καταγέλλουν: Επαναλειτουργία παράνομου ΧΥΤΑ στη Ζάκυνθο

Οι Αρχέλων, Medasset, MOm και WWF Ελλάς θέτουν τις αρμόδιες αρχές προ των ευθυνών τους “για την πρωτοφανή δυσφήμηση που έχει υποστεί το νησί για περισσότερους από έξι μήνες με τα συσσωρευμένα σκουπίδια στους δρόμους και για τον σοβαρό υγειονομικό κίνδυνο που διατρέχουν οι πολίτες και οι επισκέπτες του νησιού".

Η επιτροπή αγώνα μητροπολιτικού πάρκου στο Ελληνικό για την απόφαση της υπουργού Πολιτισμού

Η επιτροπή αγώνα κάνει λόγο για «συντονισμένες και ασυντόνιστες διακομματικές ενέργειες» που είχαν ως αποτέλεσμα την ανάκληση της απόφασης για τα νεώτερα διατηρητέα μνημεία στο Ελληνικό. «Η υπουργός εξετέθη και οι πολίτες αντιλήφθηκαν για πολλοστή φορά ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο»

Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Ραδιόφωνο