Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Βολές" Παππά κατά Μητσοτάκη: Οι απάτες δεν φέρνουν δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη

"Ευθείες βολές" κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς με αφορμή ομιλία του πρώτου στο περιθώριο εκδήλωσης για τη διαμόρφωση του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027. «Δεν μπορεί να φέρει δίκαιη...

Xειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 19/1

Η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων ξεκίνησε τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020. Αύριο Κυριακή 19 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά

Εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ: Διαλύουν το Ταχυδρομείο με απολύσεις και κλείσιμο καταστημάτων

Τις απολύσεις εργαζομένων των ΕΛ.ΤΑ., την ώρα μάλιστα που οι υπηρεσίες παραμένουν υποστελεχωμένες, καταγγέλλουν τα σωματεία υπαλλήλων ΕΛ.ΤΑ. από Βόρεια Ελλάδα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική και κατηγορούν τη διοίκηση για «απόλυτη διάλυση των υπηρεσιών, χωρίς προγραμματισμό, χωρίς σχέδιο, χωρίς καμία πρόβλεψη» και για «εμμονή σε αδιέξοδες και απραγματοποίητες λύσεις».

Απόσυρση των ταμειακών μηχανών που δεν έχουν δυνατότητα διασύνδεσης online με την ΑΑΔΕ

Αποσύρονται έως την 31η Μαΐου οι ταμειακές μηχανές που έχουν λάβει άδειες καταλληλότητας με τις ΠΟΛ. 1234/2002 και 1135/2005 και δεν έχουν δυνατότητα διασύνδεσης on line με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την αποστολή δεδομένων.

Ν.Παππάς: Αποκαλύφθηκε η απάτη του κ. Μητσοτάκη

«Δεν μπορεί να φέρει δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη» σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωθυπουργό προσθέτοντας σε σχέση με την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ότι «η χώρα είχε συγκροτημένη και συνεκτική αναπτυξιακή στρατηγική με απτά αποτελέσματα»

Όλες οι Ειδήσεις