Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρ. Δούρου για την 102η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων: Να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά η φρικαλεότητα

Η φετινή διοργάνωση από την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος και την Περιφέρεια Αττικής, ήταν αφιερωμένη στην 30η επέτειο της αναγνώρισης της Γενοκτονίας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (1987)

Άνοδο στην κρουαζιέρα βλέπει για φέτος το υπουργείο Τουρισμού

Η υπουργός μετέφερε την ενημέρωση που είχε από τους εκπροσώπους των διεθνών ομίλων κρουαζιέρας στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Seatrade Cruise Global, που διεξήχθη στη Φλόριντα των ΗΠΑ τον περασμένο Μάρτιο.

Κ. Γαβρόγλου: Ευθύνη μας να προστατεύουμε τις αρετές της δημοκρατίας με κάθε τρόπο

“Στον πυρήνα αυτού του αγώνα βρίσκεται η παιδεία: η παιδεία ως συνολική καλλιέργεια, ως φορέας διάδοσης των ιδανικών του ανθρωπισμού που δεν ανέχεται την καταπίεση ανθρώπου από άνθρωπο· και η παιδεία ως εκπαίδευση, ως οργανωμένο δηλαδή σύστημα προετοιμασίας και εξοικείωσης των νέων μας με τον ρόλο του δημοκρατικού πολίτη”, κατά τον Κ. Γαβρόγλου.

Στέλιος Κούλογλου και Ρούντολφ Έλμερ συζητούν για τους whistleblowers

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο κινηματογράφο «Φαργκάνι», στην περιοχή της Καμάρας, στις 7 το απόγευμα, και, εκτός από τον Στ. Κούλογου, θα μιλήσει ο Ρούντολφ Έλμερ, Whistleblower (Swiss Bank, Julius Bar).

Θ. Φωτίου: Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά σχεδιάζεται η αναβάθμισή του

Κανονικά θα λειτουργήσουν και τα ειδικά σχολεία στους χώρους του, απαντούν η αν. υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το υπουργείο Παιδείας στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γ. Πατούλη

Χίος: Τη Δευτέρα η δίκη των συλληφθέντων για τις χθεσινές επιθέσεις κατά προσφύγων στη Χίο

Για την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Απριλίου το μεσημέρι, αναβλήθηκε η δίκη των δύο συλληφθέντων για τα επεισόδια σε βάρος προσφύγων χθες το βράδυ, στην περιοχή του καταυλισμού προσφύγων και μεταναστών...

Σε δίκη έντεκα πρώην στελέχη του «Αθήνα 9.84», για αδικαιολόγητες σπατάλες ύψους 37 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με το πόρισμα των οικονομικών ελεγκτών που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, οι αδικαιολόγητες σπατάλες του ραδιοφωνικού σταθμού φθάνουν τα 37.000.000 ευρώ, τα οποία κατά τη δικογραφία, κατέληξαν σε δώρα, ταξίδια, λουλούδια, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και άλλα «πολυτελή αντικείμενα»

"Δεν ξεχνώ"

Μισός αιώνας από την επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας στη χώρα μας

Ν. Μπουλαξής: Στρεβλώσεις στις χρεώσεις για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας

Την ανάγκη αλλαγής του πλαισίου του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου υπογράμμισε στη Βουλή ο πρόεδρος της ΡΑΕ, ώστε οι αδύναμοι να λαμβάνουν μεγάλες εκπτώσεις ή και δωρεάν ρεύμα

Π. Μοσκοβισί: Επίτευξη συμφωνίας στο ελληνικό πρόγραμμα μέχρι τις 22 Μαΐου

«Παροτρύνω όλους να μας επιτρέψουν να ολοκληρώσουμε σύντομα τη δεύτερη αξιολόγηση, ώστε να υπάρξει εκταμίευση [της δόσης]. Δεν μπορούμε να περιμένουμε. Είμαι αισιόδοξος, [...] ο στόχος είναι η επίτευξη συμφωνίας μέχρι τις 22 Μαΐου» είπε ο Μοσκοβισί.


Ραδιόφωνο