Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Δάσιος, πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Εξετάσεων: Να τελειώνουμε με την παπαγαλία

"Η σταδιακή εστίαση των δύο τελευταίων τάξεων του Λυκείου στα μελλοντικά επαγγελματικά ενδιαφέροντα των μαθητών θεωρώ πως θα αναβαθμίσει τον ρόλο του σχολείου"

Ανδρ. Ξανθός: Έχουμε κάνει παρέμβαση - τομή για την πλήρη ιατροφαρμακευτική ασφάλιση των πολιτών

«Είναι η βασική ιδέα όλων μας, ότι η υγεία είναι ένα κοινωνικό αγαθό το οποίο οφείλει η πολιτεία να το διασφαλίζει για όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την εργασία τους, την ασφάλισή τους και τα εισοδήματά τους»

"Γενικός κουμανταδόρος" της TV η Digea

Η Digea τα κάνει όλα: Πρώτα καταγγέλλει τα κανάλια αν δεν την πληρώνουν. Στη συνέχεια δικάζει τα κανάλια που δεν την έχουν πληρώσει και αποφασίζει "μαύρο". Τέλος, εκτελεί η ίδια την απόφασή της και κόβει το σήμα τους

Μετέωρη ζωή. Ένα οδοιπορικό στο Ελληνικό

Ένα οδοιπορικό στις "μη οργανωμένες δομές" φιλοξενίας του γηπέδου του μπέϊζμπολ και του χόκεϊ στο Ελληνικό. Η ζωή των προσφύγων που ζουν επί ένα χρόνο στο Ελληνικό. Αδιέξοδα, προβλήματα που δεν χρειάζονται μετάφραση αλλά άνθρωποι που χρειάζονται μεταφραστές και ένα αύριο.

«Υγεία για Όλους»: Δωρεάν ιατρική παρέμβαση στην Κορινθία

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες εξετάσεις: Παιδιατρική κλινική εξέταση - εμβολιασμός παιδιών (260 παιδιά ρομά), λήψη κολπικού υγρού test pap, κατά «Παπανικολάου», εκτίμηση αναγκών υγείας από γενικό γιατρό, παθολογικός - καρδιολογικός έλεγχος, screening.

ΜΜΕ

Νέα μέλη ΕΣΗΕΑ - παράταση προθεσμίας Παρατείνει την προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων και τη συμπλήρωση των φακέλων των υποψηφίων νέων μελών της η ΕΣΗΕΑ, έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017....

Ν. Παππάς: Φτάνει πια με την υποκρισία!

Βολές κατά Mega, καναλαρχών, Digea -"Οι μέτοχοι είτε να χρηματοδοτήσουν το κανάλι, είτε να βρουν επενδυτή" διαμήνυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, που συναντήθηκε με τους εργαζόμενους του Mega, στους οποίους υποσχέθηκε να μελετήσει ρύθμιση ώστε να διευκολύνεται η μισθοδοσία σε επιχειρήσεις που βρίσκονται με δεσμευμένους λογαριασμούς * Ο υπουργός επισήμανε ότι οι υπόλοιποι καναλάρχες επιχειρούν να ρίξουν "μαύρο" στο ανταγωνιστικό τους Mega και εγκάλεσε την Digea ότι "διεκδικεί για τον εαυτό της τον ρόλο του υπέρτατου κριτή"

Περιφέρεια Αττικής: Αξιοποίηση της ανακύκλωσης για την έκδοση βιβλίων για τυφλούς

Κατά την παρουσίαση του προγράμματος, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος απευθυνόμενος στους μαθητές είπε: “Σας καλώ να γίνετε παράδειγμα και να μεταφέρετε το μήνυμα, τόσο στους φίλους σας, όσο και στην οικογένεια και τη γειτονιά σας. Ούτε ένα χαρτί πεταμένο. Όλα στον χαρτοφάγο, αυτό είναι το σύνθημά μας. Υπολογίζουμε σε εσάς, για να αλλάξουμε όλα όσα δεν έκαναν προηγούμενες γενιές».

Στα θρανία του 1ου Δημοτικού Ωραιοκάστρου τα προσφυγόπουλα

"Καθημερινά ένα σχολείο ανοίγει για τα προσφυγόπουλα", τόνισε ο Γ. Παντής. Ο Κ. Γαβρόγλου είπε στη Βουλή προχθές ότι φοιτούν στα δημόσια σχολεία 2.500 παιδιά από κέντρα φιλοξενίας

Συναντήσεις Τσακαλώτου με ΕΥΑΘ - Εγνατία Οδό

Νωρίτερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συναντήθηκε με τη διοίκηση της Εγνατίας Οδού Α.Ε. και συγκεκριμένα με τον πρόεδρό της Απ. Αντωνούδη και τη διευθύνουσα σύμβουλο Ρία Καλφακάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκε το θέμα της μείωσης των προστίμων στους πολίτες που αρνούνταν να πληρώσουν διόδια κατά μήκος του οδικού άξονα, κάτι που ο ΥΠΟΙΚ φέρεται να είδε θετικά.

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ Αίτημα: Κρατούνται μετανάστες και αιτούντες άσυλο με σοβαρά προβλήματα υγείας

Όπως επισημαίνει η ΜΚΟ Αίτημα, είχαν διαπιστώσει ότι "κρατούνταν άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και ότι παρατηρούνταν αφενός έλλειψη ιατρικού ελέγχου κατά την εισαγωγή στο κέντρο κράτησης (όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία) και ελλείψεις στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των κρατουμένων".

Τμήμα Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ: Αποκατάσταση των αδικιών στο Δημόσιο η άρση της διαθεσιμότητας 250 υπαλλήλων της ΥΠΑ

Παραθέτοντας ένα σύντομο ιστορικό της υπόθεσης, στο πλαίσιο της μνημονιακής πολιτικής της Ν.Δ. για 25.000 διαθεσιμότητες και 15.000 απολύσεις υπαλλήλων, το τμήμα Μεταφορών υπενθυμίζει ότι τον Ιούλιο του 2013 στην ελληνική Βουλή ο τότε υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μητσοτάκης, υπερασπιζόμενος τον νόμο που έθετε σε διαθεσιμότητα εκατοντάδες υπαλλήλους...

Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Ραδιόφωνο