Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αισιοδοξία για την ψήφιση των τροπολογιών του Συντάγματος της ΠΓΔΜ εξέφρασε ο Ζόραν Ζάεφ

Tην πεποίθηση ότι οι συνταγματικές τροπολογίες που κατέθεσε η κυβέρνησή του, στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα αποσπάσουν την στήριξη των βουλευτών και ότι η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί περί τα μέσα Ιανουαρίου, εξέφρασε σήμερα ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

Εγκρίθηκε μεταρρύθμιση της ζώνης του ευρώ για καλύτερη προστασία ΟΝΕ σε περιόδους κρίσεων

Ένα από τα βασικά σημεία αυτού του συμβιβασμού είναι η ενίσχυση του ρόλου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM). O ESM θα έχει αυξημένη εξουσία σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης των χωρών της ζώνης του ευρώ, αλλά σε στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ζ. Κ. Γιούνκερ: Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την Τερέζα Μέι

"Τρέφω τεράστιο σεβασμό για τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι που πρέπει να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο", δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΕΕ, Ντόναλντ Τουσκ, λίγο μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Σχέδιο δράσης για την καταπολέμηση των fake news ενέκριναν οι Ευρωπαίοι ηγέτες

Ειδικότερα, η Επιτροπή είχε προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, στα οποία περιλαμβάνονται η δημιουργία συστήματος ταχείας ειδοποίησης και η στενή παρακολούθηση της εφαρμογής του κώδικα δεοντολογίας που υπογράφηκε από τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ξανάνοιξε σήμερα η χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου

Ξανάνοιξε σήμερα το πρωί υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας η παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, μετά τον θάνατο, από πυρά της γαλλικής αστυνομίας, του ενόπλου που φέρεται να σκότωσε τρεις ανθρώπους στο κέντρο της ιστορικής πόλης.

Χείρα βοηθείας από τους 27

Tα νομικά και πολιτικά περιθώρια ελιγμών προκειμένου να βοηθήσουν τη Βρετανίδα ομόλογό τους εξέταζαν κατά τη χθεσινή σύνοδο κορυφής οι Ευρωπαίοι ηγέτες, στέλνοντας παράλληλα σαφές μήνυμα ότι δεν...

Ραδιόφωνο