Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αθλητισμός

Συγχαρητήρια ΣΥΡΙΖΑ στον Δ. Παπαδημητρίου για το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Ιστιοπλοΐα

“Η επιτυχία του Δ. Παπαδημητρίου αναδεικνύει τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο άθλημα, το οποίο μας έχει χαρίσει σειρά μεταλλίων τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο παγκόσμιο επίπεδο”

Κατερίνα Στεφανίδη: Παγκόσμιο "φαινόμενο" η κορυφαία Ελληνίδα όλων των εποχών!

Το "φαινόμενο" Κατερίνα Στεφανίδη δεν έχει προηγούμενο στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά είναι πολύ σοβαρές οι ενδείξεις ότι κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και για τον κλασικό...

Εβδομάδα ευρωπαϊκών "μαχών"

Με τα δεδομένα που έχουν προκύψει πια για το ελληνικό διασυλλογικό ποδόσφαιρο η πρόκριση στους ομίλους των δύο διοργανώσεων της UEFA δεν είναι μόνο ζήτημα αγωνιστικής τιμής, αλλά και οικονομικής ανάσας.

Γενικευμένη η αποτυχία ως αποστολή

Μπορεί η Κατερίνα Στεφανίδη να "έλαμψε" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και ο Γιάννης Κυριαζής (84.60μ. στον προκριματικό) να αγωνιζόταν για τη διάκριση χθες βράδυ στον τελικό του ακοντισμού, αλλά η γενικότερη εικόνα της ελληνικής ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή.

Τμήμα Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ: Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για τη νέα τεράστια επιτυχία

"Η νέα αυτή τεράστια επιτυχία, η περσινή κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι συνεχείς επιτυχίες υψηλού επιπέδου της Κατερίνας Στεφανίδη από νεαρή ηλικία, την εντάσσουν...

Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Ραδιόφωνο